Ik ben gezwicht.

Ik word het pendelen moe. Ik ben graag in Leiden, en ik ben graag thuis, maar de afstand tussen de twee maakt dat mijn inherente luiaard gewoon het liefst is waar ie zich op dat moment bevindt. Hoewel ik zelfs in die ingesteldheid weinig consequent ben; eens ik vertrokken ben vind ik het weer allemaal niet zo erg, dan gaat de muziek op, gaat de laptop open of wordt de krant ontvouwd, en krijgt mijn op overuren draaiende brein wat downtime.
En dan kan ik nog met de camera prutsen ook:

Dat alles om te zeggen hoe vreemd de mens is in al diens emoties.

De eigenlijke headline van vandaag is deze: ik ben gezwicht. De obstinate anders-globalist in me werd tijdelijk verslaan door de koukleum die eveneens in mijn wezen resideert. Ik ben een Starbucks binnengegaan. In mijn verdediging; het was het enige wat nog open was in het station op een zondagavond. En het was koud. De Chai had te veel zwarte thee in verhouding tot kruiden (aan 2,40 euro voor een tas mag een mens al eens kritisch zijn), maar was heet en groot en deed de warmte vanuit mijn buik door mijn lijf stralen.

En op die zuiverende biecht-noot sluit ik dit bericht af. Morgen wacht een lange dag, waarin mijn prof hopelijk wat orde stelt in de wirwar van ideeën, theorieën, concepten en voorstellen die momenteel door mijn hoofd dwalen in verband met m’n thesis. Meestal voegt ze er eerder extra mogelijkheden en stukjes informatie aan toe, dus ik zet me al schrap.

Goedenacht,

Jessie

2 gedachten over “Ik ben gezwicht.

  1. slaap lekker Jessie,

    veel succes met het ontwarren van al je theorieen, ideeen en confcepten… degene die je over hebt moogt ge aan mij geven 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s