Buren en bacteriën

Mijn bovenburen zijn weer, zoals elke dag rond deze tijd, aan het touwtjespringen. Of is het een soort fitness? Of tecktonik dansoefening? Het moet in ieder geval een zware fysieke inspanning zijn, want achteraf moeten ze altijd douchen. Mooi voor hun dat ze voor hun gezondheid zorgen, enkel spijtig dat mijn borden in de kast meedeinen op het ritme.

In ander burennieuws hab ik eindelijk mijn slaapkameroverbuurmeisje ontmoet! Het is ook de eerste in dit gebouw waarmee ik eens kon staan kletsen. Ze studeert aan het LUMC en is vriendelijk, op zich al noemenswaardig. Enkel dom van me dat ik haar naam ben vergeten…

En dat alles terzijde latend ben ik ook, voor het eerst in mijn geborgen leventje, in m’n uppie ziek geweest. Gelukkig niets dat niet na een dagje koortsig halfdromen en hoesten over ging, maar toch ben ik best fier op mezelf. Al mag ik niet weglaten dat mijn vriendinnetjes hier me voorzagen van stroopwafelijs (njam!) en de belofte te helpen indien nodig. Ik ben jullie een herkansing op ons etentje schuldig ;).

Gezien de daardoor opgelopen achterstand zou ik nu wel best eens verder werken aan mijn taak voor Mortuary Archaeology. Want iemand moet toch een methodologie bedenken over de rottingsprocessen van het menselijk lichaam.
Geef mij toch liever droge beenderen.
Jessie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s