Sink, Rotterdam, sink.

Holland is aan het verzuipen. En, doorwinterd knaagdier dat ik ben, verlaat ik als de bliksem het zinkend schip.

Bovenstaande zin klinkt misschien wat nonsensicaal, maar is wat er door mijn hoofd ging toen ik vandaag op de autostrade ter hoogte van Rotterdam door zo’n 15cm water moest rijden. Met een elektrische auto. Die daar, godzijdank, tegen bestand is. Ofwel heeft iemand daarboven mijn schietgebedjes aanvaard en me niet laten elektrocuteren. Either way, yay!

Wat ik daar in ’s hemelsnaam deed? Wel, het boek dat ik zo’n dikke twee maanden had aangevraagd was eindelijk gelokaliseerd en lag op me te wachten in het LUMC. Of hoe universiteitsbibliotheken toch allemaal dezelfde trekjes hebben. Dus, ik braaf daarheen, boekje inkijken, beetje tokkelen op mijn trouwe laptop en hup weer naar huis. Op welk moment alle hemelsluizen dus losbarstten (man, wat wordt dit een met goden doorspekte blogpost!).

Waarmee zij die ik de voorbije week nog niet sprak ook weten dat ik weer in België ben. De reden waarom er zo lang geen nieuwe hersenspinsels op internet verschenen is dat ik de laatste weken in Leiden het razend druk had met zowel thesis als aangenamere zaken. Zoals dat altijd loopt hebben we alles dat we al het hele jaar met de Leidse clan wouden doen in die laatste drie weken proberen proppen. Met wisselend succes. Komt daar bovenop dat ik een absolute loeiharde hekel heb aan afscheid, en er dus liever niet over schreef om te doen alsof het niet moest gebeuren.

Maar…ik heb wel nog een enorme stash foto’s. En dus heb ik me voorgenomen die in de komende weken stilaan te publiceren, al was het maar om het zomergevoel opnieuw op te wekken.

Dus: tot gauw,
Jessie

P.S. De eerste twee die me kunnen vertellen waarnaar de titel refereert krijgen een taart naar keuze uit m’n repertoire!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s